SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIK FÖR HELA FAMILJEN
Träning för vuxna
Filma till Digital Julshow + Julfika
 
Tid:sön 06 december, 14:00 - 15:00
Plats:Skanörs gympasal
Samling: Utanför Skanörshallen
Aktivitetsinfo:GF Näset ska sätta ihop en digital julshow och målet är att ALLA grupper ska vara representerade, alltså även powergympan! Jag bjuder därför in till ett extra gympatillfälle som kommer vara ett kortare träningspass på ca 30 min följt av en god julfika som vi givetvis genomför med social distansering. Vi kommer att filma när vi utför en enkel kooreografi till ett julmedley på ett par minuter (därför detta extratillfälle eftersom det måste vara ljust när vi filmar). Alla kommer att kunna hänga med på detta och ni behöver inte ha gått under terminen för att delta vid filmningen, det är bara att komma. Vi tränar igenom låter ett par gånger innan vi filmar och jag instruerar er. Hoppas hoppas ni kan tänka er att ställa upp på det här! Det hade varit den bästa julklappen om Ni kommer och är med! Svara på kallelsen senast 3/12 så jag vet hur många vi blir. Klä dig i helsvarta kläder och tomteluva!
Som vanligt är barnen jättevälkomna, men det är bara vi vuxna som ska synas på filmen. Barnen får gärna titta på och vara med och fika efteråt om de vill.  
Vi ses! /Maria

<< Tillbaka

 
 
FÖLJ GF NÄSET PÅ SOCIALA MEDIER
FÖRENINGSSHOPEN!
Våra sponsorer