Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GF Näset
Gymnastik för hela familjen

Familjegympa

Gymnastik för de allra minsta tillsammans med mamma, pappa eller annan som är nära. Ett utmärkt sätt att umgås, inom familjen såväl som med andra småbarnsfamiljer.

Med fantasifulla redskap, härlig musik och ledare som lyckas väcka barnet i dig, skapar vi en lekfull samvaro med ditt barn.

Barngympa

5 år. Här är både killar och tjejer välkomna. 

6 år. För flickor i förskoleklass. 

Hoppa, springa, klättra, hänga, balansera - vi tränar grundfunktioner som stimulerar barnets motoriska utveckling. Vi gympar med stora redskap som plintar, bänkar, ringar och linor samt små redskap som bollar och rockringar.

Bamsegympa

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för alla pojkar och flickor. Tillsammans med Bamse och hans vänner provar vi olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar; krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta!

Trupp

Här samlas tjejer från 7 år och killar från 6 år i Tångvallahallen. Grupper delas in efter ålder/kunskap för att alla ska kunna utvecklas i egen takt. Just nu har vi flera grupper som tränar truppgymnastik. Träningen varieras med olika redskap som matta, plint, fristående och trampett. Även styrka, smidighet och rörelseskolning tränas. Det är massor av rörelseglädje i hallen!

Motionsgympa
Motion till härlig musik, där du får träna kondition, styrka, balans och smidighet på dagtid och kvällstid.
 
Våra sponsorer
Vår facebook