Vi följer Gymnastikförbundet och Folkhälsomyndigheten gällande COVID-19
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GYMNASTIK FÖR HELA FAMILJEN

Alla våra ledare
Bilden är tagen vid vår våruppvisning i april 2019
Våra ledare
Vi är ett grymt gäng på runt 50st ledare.
Många är unga, några lite äldre, och några ännu äldre :-)
Har man en gång tränat gymnastik, sedan slutat och sen blivit ledare märker man snabbt hur roligt det är.
Att visa mindre barn gymnastikens fantastiska värld och se hur kul de har samtidigt som de utvecklas och lär sig nya saker varje träning, det är meningen med det vi gör!

Funderar du på att bli ledare?
Vi tar in i mån av plats. 
Det krävs dock att du är villig att ta ett visst ansvar. Du ska ha fyllt minst 12 år.  I gruppen finns en huvudledare som kommer ge instruktioner om hur träningen för dagen ser ut.
Du ska kunna kommunicera själv, utan hjälp från förälder (vi anser att man är stor nog att klara detta)
Vi är lyhörda för alla barn och barnen vi tränar ska få ut maximalt av den tiden de är hallen. Som ledare vet vi att alla barn vill göra rätt och vill lära sig. Vårt jobb är att hjälpa dem på allra bästa sätt.
Skicka ett mail till sandra@gfnaset.se så ser vi om det finns möjlighet för just dig att bli en av GF Näsets nästa ledare.
Familjegympa

Gymnastik för de allra minsta tillsammans med mamma, pappa eller annan som är nära. Ett utmärkt sätt att umgås, inom familjen såväl som med andra småbarnsfamiljer.

Med fantasifulla redskap, härlig musik och ledare som lyckas väcka barnet i dig, skapar vi en lekfull samvaro med ditt barn.

Barngympa

5 år. Här är både killar och tjejer välkomna. 

6 år. För flickor i förskoleklass. 

Hoppa, springa, klättra, hänga, balansera - vi tränar grundfunktioner som stimulerar barnets motoriska utveckling. Vi gympar med stora redskap som plintar, bänkar, ringar och linor samt små redskap som bollar och rockringar.

Bamsegympa

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för alla pojkar och flickor. Tillsammans med Bamse och hans vänner provar vi olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar; krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta!

Trupp

Här samlas tjejer från 7 år och killar från 6 år i Tångvallahallen. Grupper delas in efter ålder/kunskap för att alla ska kunna utvecklas i egen takt. Just nu har vi flera grupper som tränar truppgymnastik. Träningen varieras med olika redskap som matta, plint, fristående och trampett. Även styrka, smidighet och rörelseskolning tränas. Det är massor av rörelseglädje i hallen!

Motionsgympa
Motion till härlig musik, där du får träna kondition, styrka, balans och smidighet på dagtid och kvällstid.
 
Våra sponsorer
Vår facebook
vår instagram