GF Näset
Gymnastik för hela familjen

Bli medlem i GF Näset
BLI MEDLEM
En förening för hela familjen

Gymnastikföreningen Näset är en förening som brinner för gympa och rörelse i alla dess former. I över 50 år har vi haft ert förtroende, något som vi är oerhört stolta över. Vi som arbetar med detta är ett 30-tal engagerade som i de olika hallarna leder och entusiasmerar våra 350 gymnaster.

 

Vår verksamhet omfattar familjegymnastik, truppgymnastik, barn- och ungdomsgymnastik, motionsgymnastik i varierande tempo samt vattengymnastik. Redskap, härlig musik och genomtänkta övningar är faktorer som bidrar till våra gymnasters rörelseglädje.

VARMT VÄLKOMMEN! 

Anmäl er här Anmälan »

GF Näset syns på kartan
2018-02-15 08:10
Svenska gymnastikförbundets barnsektion genomför en artikelserie om svensk barngymnastik runt om i landet. GF Näset är först ut i serien. 

Vi vill också passa på att gratulera vår ordförande Cecilia Thulin som valts in i den nationella barnkommittén. Föreningen växer på alla håll!
VIKTIG INFORMATION: Anmälan/återanmälan till gymnastik fr.o.m. 5 december 09.00
2017-11-25 21:09
Nu är det dags att återanmäla sig till vårens gymnastik.
 
ALLA gymnaster måste återanmäla sig.  Det är först till kvarn som gäller vilket betyder att om man inte anmäler sig i tid så riskerar man att förlora sin plats i gruppen.

För att göra detta så rättvist som möjligt kommer ni som redan tillhör en grupp få förtur för att fortsätta i samma grupp, och därefter kan alla som inte tillhört någon grupp få göra sin anmälan.
 
Vi släpper platser enligt nedanstående tider: 
Befintliga medlemmar (har tränat under hösten): 
5 december kl 09.00
 
Övriga: 
12 december kl 09.00

ALLA gymnaster måste anmäla sig, även befintliga medlemmar!

Ni gör anmälan här under:


Lingvallenläger!
2017-11-24 16:17
Under den gångna helgen hade GF Näset gympaläger på Gymnastik Syds fantastiska gympaanläggning, Lingvallen. På lördagen fylldes hallarna av 100 GF Näset truppgymnaster i olika åldrar. De äldre gymnasterna sov över och fortsatte att träna vidare lika intensivt under söndagen. Vilken gympahelg! Tack till alla engagerade ledare och hjälpledare!! 
Träningsoverall - utförsäljning
2017-10-03 20:58
Nu säljer vi ut de träningsoverallerna som finns kvar i lager. Overallerna kommer vi fortsätta använda i föreningen framöver men de finns inte längre att beställa hos leverantören. 

Pris 300 kr 
Storlekar:  S,  L
Först till kvarn! Observera att vi har högt tryck på beställningarna. Var vänlig hämta er overall så snart som möjligt, information om var du hämtar overallen kommer efter att du beställt.

Framöver kommer vi att komplettera träningsoverallen med ytterligare en träningsjacka. Mer info om detta längre fram.


Behov av förrådsutrymme till GF Näset
2017-04-25 20:32
Vi har genom året  samlat på oss mycket rekvisita och kläder som vi använder ffa under vår stora uppvisning. Vi har nu problem med var vi ska förvara detta material för användning under kommande år. Vår fråga är nu om någon medlem har möjlighet att hjälpa oss med denna förvaring. Vi uppskattar att utrymmet motsvarar ca 6 flyttkartonger. Maila mig till inger.forsberg@gmail.com

Tack på förhand!
GF Näsets styrelse 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Trupp, 20/05 11:09 
Trupp, 23/01 09:49 
Trupp, 14/11 16:10 
 
Våra sponsorer
Vår facebook