GF Näset
Gymnastik för hela familjen
Bli medlem i GF Näset
BLI MEDLEM
En förening för hela familjen

Gymnastikföreningen Näset är en förening som brinner för gympa och rörelse i alla dess former. I över 50 år har vi haft ert förtroende, något som vi är oerhört stolta över. Vi som arbetar med detta är ett 30-tal engagerade som i de olika hallarna leder och entusiasmerar våra 350 gymnaster.

 

Vår verksamhet omfattar familjegymnastik, truppgymnastik, barn- och ungdomsgymnastik, motionsgymnastik i varierande tempo samt vattengymnastik. Redskap, härlig musik och genomtänkta övningar är faktorer som bidrar till våra gymnasters rörelseglädje.

VARMT VÄLKOMMEN! 

Anmäl er här Anmälan »

Träningsoverall - utförsäljning
2017-10-03 20:58
Nu säljer vi ut de träningsoverallerna som finns kvar i lager. Overallerna kommer vi fortsätta använda i föreningen framöver men de finns inte längre att beställa hos leverantören. 

Pris 300 kr 
Storlekar: 134,, S,  L
Först till kvarn! Observera att vi har högt tryck på beställningarna. Var vänlig hämta er overall så snart som möjligt, information om var du hämtar overallen kommer efter att du beställt.

Framöver kommer vi att komplettera träningsoverallen med ytterligare en träningsjacka. Mer info om detta längre fram.


Intresserad av att träna gymnastik i GF Näset?
2017-10-03 20:21
Vi har fortfarande en del platser kvar!
Gå in och anmäl ditt intresse här så tar en ledare kontakt med er. 

Med vänlig hälsning,
Gf Näset

http://www.gfnaset.se/form/Default.asp?id=516


Behov av förrådsutrymme till GF Näset
2017-04-25 20:32
Vi har genom året  samlat på oss mycket rekvisita och kläder som vi använder ffa under vår stora uppvisning. Vi har nu problem med var vi ska förvara detta material för användning under kommande år. Vår fråga är nu om någon medlem har möjlighet att hjälpa oss med denna förvaring. Vi uppskattar att utrymmet motsvarar ca 6 flyttkartonger. Maila mig till inger.forsberg@gmail.com

Tack på förhand!
GF Näsets styrelse 
Årets ledare - Sandra Lehmann!
2017-04-14 08:39
Vår fantastiska ledare Sandra Lehmann har i år utsetts till "Årets ledare" av Gymnastikförbundet Syd. 
Stort grattis Sandra - och vi är så stolta över att ha få ha dig i vår förening, GF Näset! 
Sandra är en enorm eldsjäl och en fantastisk förebild. Hon är nu även nominerad som regionens representant vid valet av Gymnastikförbundets motsvarande utmärkelse gällande hela landet. Vi håller tummarna Sandra!!! 
Tumblinggolv till Tångvalla!
2017-03-08 11:20
Nu är det äntligen klart att vi kommer att få ett tumblinggolv till Tångvallahallen. Vi är så glada, inte minst för våra gymnasters skull. Både Riksidrottsförbundet och Vellinge kommun stöttar oss med stora bidrag på ca 400 000 kr/var.  Vi vill också passa på att tacka våra sponsorer som också har bidragit till att tumblinggolvet blir verklighet: 
Scanstrip, Idesta Foodtech AB, Ansiktprotetiska kliniken, Variant Fastighets Ab, Hjärtmottagning Sandvipan AB och Sportadmin. 

Installationen kommer att ske under sommaren 2017. 


BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Trupp, 20/05 11:09 
Trupp, 23/01 09:49 
Trupp, 14/11 16:10 
 
Våra sponsorer
Vår facebook