SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIK FÖR HELA FAMILJEN
Träning för vuxna
Inger Forsberg

Inger har varit aktiv i föreningen sedan i början av 80-talet. Hon har lett alla sorters pass och utfört mängder av uppgifter som har fört GF Näset dit föreningen är idag. Inger sitter i styrelsen sedan imponerande 43 år! Hon är numera ledare för seniorgympan. 2 dagar i veckan, 52 veckor om året. 

 

Maria Kjellander

Maria har lång erfarenhet av gruppträning och hon började som ledare hos oss 2016. Sedan dess har varit ledare för Stor & Liten under några år, men framförallt varit en drivande ledare inom vår gruppträning och leder t.ex. aerobic, gympa och HIIT. Maria är också med i Gymnastikförbundet Syds gruppträningskommitté och är utbildare inom gruppträning för Gymnastikförbundet. Maria sitter sedan ett par år som sekreterare i vår styrelse. 

Anna Kjellker

Anna leder HIIT varje måndag utomhus året runt i Falsterbo. Hon har lång erfarenhet av att leda varierade, effektiva och roliga träningspass. Anna var under många år jympaledare inom Friskis & svettis innan hon började hos oss på GF Näset år 2020.

Matilda Hellman

Matilda började som ledare för Stor & Liten 2012 och har sen dess haft olika funktioner i GF Näset, allt från ledare av Parkour-truppgymnastik för pojkar, gruppträningsledare och nu som nyutbildad domare. Hon älskar rörelse, träning och gymnastik och det finns inget som gör Matilda gladare en lördag, än att få leda HIIT med alla härliga medlemmar!

Jenny Gunnarsson

Jenny började som tränande medlem och förälder i föreningen och leder nu HIIT på onsdagar samt pop up HIIT BOX, båda såklart utomhus året om! Hon brinner för hälsa och all typ av rörelse men har en förkärlek för högintensiva pass - helst tillsammans med GF Näsets medlemmar! Delad träningsglädje är dubbel träningsglädje!

Henrik Kjellander

Henrik började leda passet HIIT Styrka hos oss under höstterminen 2023. Han syns även flitigt som deltagare på lördagarnas HIIT-pass. Henrik förespråkar en varierad och långsiktigt hållbar träning i syfte att kunna hålla sig frisk och funktionell i kroppen länge. Han ägnar sig gärna åt simning och löpning, har avverkat maratonlopp men föredrar numera kortare distanser än så. 

Olof Hansson

Olof är kunnig och erfaren inom styrketräning och är en omtyckt ledare hos oss med sina högintensiva styrkepass. För tillfället pausar han sitt ledarskap hos oss. 

 
FÖLJ GF NÄSET PÅ SOCIALA MEDIER
FÖRENINGSSHOPEN!
Våra sponsorer