Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GF Näset
Gymnastik för hela familjen

Bli medlem i GF Näset
BLI MEDLEM
En förening för hela familjen

Gymnastikföreningen Näset är en förening som brinner för gympa och rörelse i alla dess former. I över 50 år har vi haft ert förtroende, något som vi är oerhört stolta över. Vi som arbetar med detta är ett 40-tal engagerade som i de olika hallarna leder och entusiasmerar våra 400 gymnaster.

 

Vår verksamhet omfattar familjegymnastik, truppgymnastik, barn- och ungdomsgymnastik, motionsgymnastik i varierande tempo samt vattengymnastik. Redskap, härlig musik och genomtänkta övningar är faktorer som bidrar till våra gymnasters rörelseglädje.

VARMT VÄLKOMMEN! 

Terminstart v 3
2019-01-03 19:54
Välkomna till vårterminen med start v 3 måndagen den 14/1 
Julavslutning för våra duktiga ledare!
2018-12-19 22:22

Fler bilder (+4) >>
Julavslutning med cirkustema blev uppskattat! 
Alla ledare fick även finfina strumpor i julklapp. Dessa kommer finnas till försäljning 2019 i storlekarna 31-33, 34-36 och 37-39. 
Glöm inte att anmäla till våren 2019 - Boka i tid!
2018-12-05 22:11
Hej!

Julen närmar sig och även ett nytt år och en ny gympatermin.

Är man denna termin en aktiv gymnast kan man redan på fredag gå in och anmäla sig till den nya terminen. På vissa grupper är det hårt tryck, så var noga med att anmäla er till rätt grupp och så snart som möjligt så ni inte missar er plats.

Alltså:
Fredag 7/12 kl 09.00 anmälan öppen för befintliga medlemmar
Fredag 14/12 kl 09.00 anmälan öppen för nya medlemmar

GF Näset är en ideell förening. Styrelsen arbetar på fritiden för att allt ska fungera. Vi har vuxit som förening och arbetet blir tyngre. Därför har vi valt att använda en digital tjänst som förenklar administrationen. Detta innebär att du som medlem får en administrativ kostnad per faktura på mellan 9-59 kr beroende på fakturabeloppets storlek. Övriga avgifter är samma som föregående termin,.

Vi ser fram emot ytterligare en rolig och spännande termin!

Anmälan görs via denna hemsidan eller genom att klicka här


Mvh
GF Näsets styrelse.
Vår Sandra - nominerad till Årets Sportförälder! In och rösta!
2018-11-20 17:13
Scandic Hotel delar varje år ut priset till Årets Sportförälder. Nästan 1 800 nomineringar har kommit in på personer som gör skillnad för unga sportare detta året och Scandic har nu valt ut vår egen Sandra som en av de tio bästa!

Rösta på Sandra!

Från idag och några dagar framåt kan man rösta på Sandra via nedanstående webbformulär Det bidrag som fått flest röster utses till Årets sportförälder 2018.


https://www.scandichotels.se/alltid-pa-scandic/sport/arets-sportforalder


Om Sandra:

Sandras engagemang i klubben innebär att alla tjejer och killar som vill vara med och träna inom truppgymnastiken har fått chans att vara med och lyfta sin kapacitet. Hon peppar och får med även de barn som inte har lika lätt för sig och har haft flera av dem så att de fått ett gediget intresse för att träna mer gymnastik.

Sandra har också skapat en träningsmiljö vilket innebär att en stor andel av barnen mellan 6-14 år regelbundet rör sig utöver skolgymnastik och annan aktivitet inom kommunen. GF Näset har vuxit och blivit en av de klubbar i Vellinge kommun som har flest aktiva medlemmar – och de medlemmarna är idrottande barn. År 2012 hade förening ca 150 medlemmar, idag har den 550. Hon driver och coachar, med hjälp av övriga styrelsen, ett 50 tal ledare.              

Sandra ser alla barns unika potential och fungerar även som medmänniska och är en förebild om hur en pålitlig vuxen ledare kan vara utan att särbehandla någon.

Sandra sitter med i GF Näsets styrelse som inte har några anställda. Både styrelsemöten och ledarmöten sker i hemmet. Vidare är hon i styrelsen i gymnastikförbundet region syd samt regionstruppdomare. Hennes man sitter i förbundsstyrelsen och är  fd landslagsgymnast och tillsammans har de tre döttrar varav de två äldsta tränar både truppgymnastik och artistisk gymnastik.

Trupp
Trupptävlingar genomförda med galans!
2018-11-19 16:04, Trupp
Förra helgen var våra 7 och 8 åringar och tävlade i regionåttan. En tävling utan bedömning. Man får istället omdöme och gymnasterna tränade på att tävla.

Och i söndags har våra 9 åringar tävlat regionsjuan. Första tävlingen på riktigt! Och de var fantastiska! Vilka nerver! Och de kammade t.o.m hem bronset på tumbling! På sin första tävling! 

Heja alla våra GF näset tjejer
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer
Vår facebook