SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIK FÖR HELA FAMILJEN

EN FÖRENING FÖR HELA FAMILJEN!

Anmälan för HT23

Det finns platser kvar i flera grupper

Gruppträning

Våra träningstider

Hösten 2023

Bli ledare

Vill du bli ledare i GF Näset?

mejla till sandra@gfnaset.se

Ledare! Hur tycker ni att en bra ledare ska vara?
2023-09-05 14:01

Denna frågan fick våra ledare. Vilka egenskaper ska en bra ledare ha?

 

Vi kan nu stoltsera med att vi är hela 60 ledare i föreningen! Det är stort för oss. Går vi tillbaks 10 år, hösten 2013 var vi 11st.

Mycket har hänt och vi är här för att vi älskar att lära alla barn gymnastik. Faktiskt den absolut bästa grund man kan ge sitt barn. De förbereds och får bra förutsättningar oavsett om det blir gymnastik eller någon annan idrott längre fram i livet. Och kanske än viktigare idag när den naturliga leken blivit alltmer sällan.

Gymnastik, lika självklart som att lära sig simma! Vi ses snart för nu är vi igång! 

Anmälan öppen för nya medlemmar!
2023-08-14 09:00

Nu är anmälan öppen för nya medlemmar. Ni anmäler ert barn genom att klicka på "anmäl dig här" längst upp i menyn. Du kan även klicka HÄR! Om du har frågor eller problem med anmälan kan du mejla sandra@gfnaset.se . Ledarna i respektive grupp kommer skicka ut information om tider osv innan terminsstart. Vi ses v. 36!

Läger v. 32 avklarat!
2023-08-11 16:50
Ladda album (+9 bilder) >>

Nu är även vårt läger v. 32 slut! Vi vill tacka alla gymnaster (på båda lägren) som varit med för deras fantastiska insatta. Alltid glada och peppade. Och tack till alla ledare som hjälper till och plockar fram, passar på stationer och sätter upp toffsar som trillar ner. Veckan avslutades med en fantastisk uppvisning där barnen fick visa upp vad de lärt sig. Vi ses på läger nästa år igen och för en ny termin v. 36!🥳🤸‍♀️🤸🤸‍♂️

HÖSTSCHEMA 2023 UTE
2023-08-07 16:49

Vecka 33 kör vi igång Gruppträning Höstschema. 

Massor av trevliga pass för att vi ska kunna må bra i höst. 

Kvällspass på vardagar och morgonpass på helgen. På tisdagar håller Maria i ett lunch-pass. Varje fredag har vi även ett pop-up pass!

 

Inger har alltid pass, och såklart även i höst. Hon finns på LV4 och tar emot våra äldre medlemmar på tisdagar och torsdagar. 

 

En aktiv höst med GF Näset! Häng med :)

 

HÄR kan du se höstschemat och pop-up passen. 

Läger v. 31 avklarat!
2023-08-02 13:12
Ladda album (+6 bilder) >>

Nu är vårt första läger för den här sommaren slut! Här är lite bilder från de 3 dagarna. Superduktiga gymnaster som har lärt sig massor! Nu taggar vi inför vårt nästa läger v. 32!🤸‍♂️🤸‍♂️

Vi söker ledare till Stor och Liten
2023-07-27 19:14

Kommer du och ditt barn gå på Stor och Liten till hösten? Varför inte ta chansen att bli ledare då också. Som ledare för stor och liten är det du som planerar innehållet på träningen, håller i passen och sköter kommunikationen med de andra föräldrarna. Föreningen erbjuder såklart stöd för dig som ledare genom möjlighet till utbildning och hjälp med inspiration till planeringen. Förutom att det är kul att vara ledare så får du också gratis träningsavgift för dina barn, gratis gruppträning i vår förening och arvode för din insats. Låter detta som något intressant för dig, hör av dig till victoria@gfnaset.se

Här kan ni läsa en sammanställning av de förändringar vi gjort inför HT23.
2023-06-26 21:22

Grupperna byter namn

Alla våra grupper byter nu namn där Skanör-grupperna har tema “bär” och Tångvalla-grupperna har tema “ädelstenar”. 

 

Träningstider

De preliminära träningstiderna hittar ni under “träningstider” här på hemsidan. Observera att dessa är PRELIMINÄRA då många av våra ledare går i skolan och inte fått sina scheman inför hösten ännu. Tider och dagar kan därför behöva justeras. 

 

Trupp Pärla (F-2015) kommer nu träna 1 extra gång i veckan. (dvs 2 gånger i veckan totalt)

 

Trupp Smaragd (F-2013) kommer nu träna 1 extra gång i veckan. (dvs 3 gånger i veckan totalt)

 

Flickor födda 2016 byter nu från vår barngymnastik till vår truppgymnastik och kommer träna i Trupp Diamant (F-2016).

 

Pojkar födda 2017 byter nu från vår barngymnastik till vår truppgymnastik och kommer träna i Trupp Granit (P-2016-2017).

 

Parkourgympa

Parkourgympa blir nu till truppgymnastik. Detta innebär i korthet att grupperna kommer öva mer på typiska gymnastikövningar som volter och rondater. Lek och spring kommer såklart att fortfarande vara en del av träningen.

 

Glöm inte att kolla er skräppost där vissa av våra infobrev kan hamna.

Köp våra föreningskläder!
Ladda ner MedlemsAppen!
Nyheter från våra grupper
Gruppträning, 07/08 16:17 
Läger, 04/04 10:29 
Läger, 23/03 15:16 
Trupp, 20/05 11:09 
 
Våra sponsorer
Vår facebook