SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIK FÖR HELA FAMILJEN
Klart med Trupptränare
2024-06-25 15:00

Som ni säkert sett har vi sökt efter trupptränare till vår förening. 

Vi är så glada att berätta att resultatet är mer än vi hoppats på.

Vi har inte bara en utan två tjejer som besitter fantastiska kvalifikationer och kommer komplettera varandra på ett ypperligt sätt.

 

Vi har Louise

Louise är ny i föreningen så vi bad henne berätta lite om sig själv.

“jag heter Louise, är 19 år gammal och tycker att gymnastik är det bästa som finns. Jag har tränat gympa sen jag var väldigt liten och då i Kämpinge. Idag tränar och tävlar jag i GK Motus Salto i Malmö med mitt fantastiska lag. Förra året vann vi bl.a silver på både SM och NM. Det här året har jag fått äran att representera Sverige på EM i Baku i oktober med det svenska damlandslaget vilket är en stor dröm. Det jag brinner mest för är att sprida den enorma gympaglädje jag alltid har haft och inspirera fler till att hitta kärleken till denna fantastiska sport.

 

Och Emilia som kort lämnade GF Näset för att bo i Helsingborg och vara tränare där, men sedan känt att hon saknat GF Näset och nu är hon tillbaks igen till hösten. 

Emilia är uppvuxen i föreningen och många känner henne redan väl! Hon har, förutom GF Näset också tränat i Kämpinge. Hon har varit en uppskattad och duktig ledare i flera år i GF Näset samt en vända i GF Fram för att nu komma tillbaks i rollen som anställd. Hon bor kvar i Helsingborg tillsammans med sambon, men ser fram emot att komma till GF Näset ca 2 dagar i veckan. Emilia har också suttit i GF Näsets styrelse.

 

 

Välkommen till GF Näset Louise och välkommen tillbaks på golvet Emilia!

Så här anmäler du dig till nästa termin
2024-05-27 11:30

Barngymnastik

Går man på barngymnastik (Skanörsgrupperna) kan man anmäla via GF Näsets hemsida från den 5:e augusti, kl 9.00 under ANMÄL DIG HÄR

Nya medlemmar kan anmäla sig från den 12:e augusti, kl 9.00 på samma plats.

 

Truppgymnastik

Tränar man i Tångvallatältet i truppgymnastik kommer det att skickas en betalningslänk. När man betalat denna har man bokat sin plats i gruppen. Man kan såklart också välja ” jag ska inte vara med” och då plockas man bort från gruppen. 

 

För er som SKA börja träna i Tångvalla, alltså pojkar födda 2018 och flickor födda 2017, så anmäler man sig själv på ANMÄL DIG HÄR. Har man tränat i Skanör har man såklart förtur till trupp i Tångvalla. 

 

Tänk på att vissa grupper blir fulla snabbt och missar man att boka sin plats och gruppen är full så får man tyvärr inte plats. Så sätt en påminnelse i kalendern!

 

Vår gruppträning rullar på året om! Hit är man välkommen precis när som, och kort köps per halvår, eller om man vill betala per gång via Swish, så går det bra. Då kostar det 50kr.

2024-05-06 18:04
 
Grattis Elise och Edith Årets ledare i GF Näset 2023
2024-04-23 10:10

Elise Brouwer och Edith Kjellker blev utsedda till årets ledare internt i vår förening. Elise har gjort ett fantastiskt jobb med våra barngrupper på tisdagar och Edith har varit en engagerad ledare i våra trupper Onyx och Rubin.

Grattis Maria! Årets ledare i Gymnastikförbundet Syd 2023
2024-04-23 09:49
Maria har med en omänsklig energi tagit sig an GF Näsets gruppträning. Det finns ingen som gör något med mer passion än hon. Hon driver gruppträningen i GF Näset där hon tar hand om ledarna, sätter samman scheman, hittar på pass, och håller i flera pass i veckan själv.
 
På flera av Marias pass har det plötsligt dykt upp soppa eller paj till deltagarna. Hon gör skattkartor till barnen, fixar maten till ledarträffar, julfest och årsmöte. Listan kan göras lång och hennes energi smittar av sig på hela föreningen.
 
Maria är dessutom sekreterare i GF Näsets styrelse och har koll på ALLT och det finns mer energi över till både familj och att vara med i Syds grupptränings kommittén samt att vara utbildare.
 
Och sist men inte minst har Maria varit delaktig i att starta upp Alla kan gruppträning GF Näset.
Stort grattis Maria!
Vi söker trupptränare
2024-04-23 09:39

GF Näset Trupptränare  deltid  

Om GF Näset

GF Näset är en ideell gymnastikförening med verksamhet i Skanör Falsterbo som erbjuder träning för hela familjen. Vi har gymnastik från 2 år (Stor & Liten), barngymnastik, truppgymnastik till gruppträning, seniorträning, vattengympa och Alla kan gympa för unga och vuxna. 

Föreningen består av ca 600 medlemmar och har verksamhet i Skanörshallen samt i en tillfällig fullutrustad idrotthall i väntan på att Tångvallahallen blir klar ca. 2026. Vi söker nu en tränare som är intresserad av en projektanställning på 50% i ett år med möjlighet till förlängning med start i Augusti.

 

Tjänsten innebär: 

 • Att ansvara för ca 4-5 ungdomsgrupper i truppgymnastik. 
 • Ansvarig för ledarutveckling och work-shops för ledare 3-4 gånger per år.
 • Att vara ansvarig för träningsplanering på vecko och terminsbasis för grupperna.
 • Vara delaktig och behjälplig vid tävlingar, läger och arrangemang.
 • Att vara delaktig i utvecklingen av GF Näsets truppverksamhet. 

 I GF Näset erbjuds du: 

 • Att arbeta som tränare och utveckla ditt arbete med stor frihet. 
 • Om du studerar möjlighet att arbeta kvällstid. 

Vi söker dig som: 

 • Har relevanta licenser, minst redskap B (ett plus om du har redskap C). Möjlighet för vidareutbildning finns. 
 • Är samarbetsvillig och kan sätta mål för dig själv såväl som tillsammans med verksamhetsutvecklare och styrelse.
 • Har erfarenhet  inom Truppgymnastik. Stort plus om du även har erfarenhet som friståendetränare.
 • Har en personlighet som passar  verksamheten.
 • Främst kan arbeta kvällar och helger, men även arbete dagtid förekommer.

Villkor: 

Tjänstens omfattning är 50% och är en projektanställning på ett år med möjlighet till förlängning.  Anställningsgraden kan diskuteras. Arbetet är förlagt på kvällar och helger. En del administrativt arbete kan göras dagtid. Vi har inget fysiskt kontor utan din arbetsplats blir hemma samt i Tångvallatältet (Tillfällig fullskalig idrottshall i Skanör, nära Haga busshållplats)   

Ev körersättning kan diskuteras.

 

Ansökan: 

Skicka CV samt personligt brev till sandra@gfnaset.se senast 2024-06-01. Urval och intervjuer sker löpande. 

För mer information eller frågor gällande tjänsten vänligen kontakta: 

Sandra Lehmann sandra@gfnaset.seUppvisning 2024
2024-04-22 19:27
Ladda album (+14 bilder) >>

Disney var årets tema för uppvisningen 2024. Vi fick besök av bland annat Coco, Vaiana, Musse Pigg, Ratatoille, The Marvels, Peterpan, Lejonkungen och Frost. Publiken bjöds på en spektakulär show från alla barn!

 

Tack till alla i publiken som hejade på, handlade i vårt café och hjälpte till att plocka undan efteråt. Och tack till alla fantastiska ledare som varit med för att göra denna dag möjlig! 

 

Vi ses nästa år igen! 

2024-04-19 12:27
 
Nyheter från våra grupper
Gruppträning, 31/05 14:25 
Gruppträning, 17/05 08:43 
Läger, 09/04 10:02 
Läger, 04/04 10:29 
Läger, 23/03 15:16 
 
FÖLJ GF NÄSET PÅ SOCIALA MEDIER
FÖRENINGSSHOPEN!
Våra sponsorer